ΥΠΑΙΘΡΙΑ Τα προϊόντα πού παράγουμε είναι: |
Σε υπαίθριες εκτάσεις άνω των 100 στρεμμάτων, παραδοσιακά και υπεύθυνα καλλιεργούνται εποχιακά κηπευτικά προϊόντα διαφόρων ειδών, με σεβασμό ως προς το περιβάλλον και κατ' επέκταση στον άνθρωπο.
|
-
Λάχανο πράσινο (Brassica oleracea, Var. capitata)
-
Λάχανο κόκκινο (Brassica oleracea, Var. capitata)
-
Μπρόκολο πράσινο (Brassica oleracea, Var. Italica)
-
Κουνουπίδι (Brassica oleracea, Var. Botrytis)
-
Παντζάρι (Beta vulgaris)
-
Σπανάκι (Spinacia oleracea)
-
Ραδίκι Ιταλικό
-
Ραδίκι Άγριο Ασπρο
-
Ραδίκι Άγριο Κόκκινο
-
Ραδίκι Ήμερο
-
Πράσο (Allium porrum)
-
Σέσκουλο (Beta vulgaris, Var. swiss chard)
-
Βλήτο (Amaranthus spp.)
-
Αντίδι (Cichorium endivia)
-
Ρεπάνι (Raphanus sativus)
-
Κρεμμυδάκι Χλωρό (Alium cepa)
-
Κολοκυθάκι (Cucurbita pepo)
-
Καρότο (Daucus carota, Var. sativus)
|
|